Tilbake

Cutter Box Large

Skagerak

Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 895,00

Cutter kasse fra Skagerak, er designet av Niels Hvass. Denne enkle kassen med sitt rene design, passer perfekt til oppbevaring av leker, papirer, sko, skjerf, votter etc.

Passer fint som oppbevaring under Cutter Benk og Stool.

Mål 30x36x34 cm

Finnes i teak, eik og svart.

Svart lokk kan kjøpes utenom.

Riktig bruk og vedlikehold er avgjørende for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Skagerak designer møbler laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å komme ditt.

EIK: Opprinnelse Eik vokser i de fleste tempererte soner. Skagerak eik kommer fra europeiske skoger og er enten 100% FSC -sertifisert eller FSC -blandingssertifisert, som støtter bærekraftig skogforvaltning. Valget av treverket er ekstremt forsiktig og all behandling er for hånd, slik at bare de beste og mest holdbare trebitene brukes i produksjonen. Eik er en solid og slitesterk treslag som inneholder naturlige tanniner som beskytter mot bakterievekst. Kombinert med sin lyse, elegante farge og veldefinerte korn, gjør dette eiketre til et sikkert valg for interiør av høy kvalitet.

Rengjøring: Treverket kommer uten finish. Hvis du velger å ikke behandle det med såpe eller olje, bruk et egnet rengjøringsmiddel for tre.

Vedlikehold: Ettersom treet er ubehandlet, kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre det mer motstandsdyktig. Hvis du ønsker å bruke såpe eller olje, bruk et egnet produkt. Vær oppmerksom på at treet endrer farge når du påfører såpe eller olje.

Varenr.
s1920426

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×