Se våre siste nyheter

Vannkanne Premium 10 liter
Vannkanne Premium 10 liter
Nyhet

Vannkanne Premium 10 liter

Merke
By Benson

Pleiekit til utendørsmøbler

Skagerak

Pris
kr 379,00
3 uker lev.tid. Bestill gjerne nå
Skagerak møbler er designet for å vare i generasjoner. Riktig bruk og vedlikehold er avgjørende for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene. Treverket er av høy kvalitet, og når det står ubehandlet utendørs vil overflaten patinerere over tid og til slutt gå over i en vakker sølvgrå farge. Det er imidlertid viktig å rengjøre møblene minst en gang i året for å opprettholde en ren overflate fri for alger og mose. Dette Care Kit vil gjøre jobben enklere. Den inneholder en Garden Wood Cleaner fra Auro 0,5L og en børste laget av 100 % naturlige materialer av ‘Blindes Arbejde’, et verksted for blinde eller svaksynte. Alt elegant pakket i en praktisk og gjenbrukbar pappeske. Takk for at du tar vare på møblene.

Slik rengjør du utemøblene dine:

1. Plasser møblene på gress hvis mulig. Hvis ikke, sørg for å skylle overflaten under møblene, da såpen kan forårsake små flekker på fliser eller tre

2. Skyll møblene med vann.

3. Bland vann og Garden Wood Cleaner. Anbefalt dosering i 5 l vann og gjennomsnittlig skittenhet: 25 ml. 4. Skrubb overflaten i trekornretningen med børsten. Pass på å ikke skrubbe for hardt. Bruk repetisjon med moderat trykk og skyll med rent vann.

5. La møblene tørke i 24 timer og la børsten tørke før du oppbevarer den i esken.

6. Dersom treverket hever seg litt etter vask, kan overflaten slipes ned med finkornet sandpapir.

Varenr.
1103050
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, tepper og stort volum

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder