Se våre siste nyheter

2 stk | Oppvaskklut Kotte Sand
2 stk | Oppvaskklut Kotte Sand

2 stk | Oppvaskklut Kotte Sand

Merke
Pappelina

Palissade Sett 6

Hay

Pris fra
kr 19 769,00
Før
kr 21 965,00
Velg varians

Ferdig spisegruppe med Palissade Table (82,5x90) og fire Palissade Chairs. Velg mellom fire farger. For ekstra komfort anbefaler vi putene fra samme serie. Merk at miljøbildene er ment som inspirasjon, og ikke nødvendigvis representerer produktene. For mer informasjon om dimensjoner og andre spesifikasjoner, se produktdatabladet i fanen Dokumenter.

Designet av de franske brødrene Ronan og Erwan Bouroullec i 2016, er Palissade en samling utemøbler i pulverlakkert stål. Kolleksjonen karakteriseres av symmetrisk geometri, visuell enkelhet og fantastisk god holdbarhet. Valg av form og farge gjør at hagemøblene passer godt inn i både naturlige landskap og urbane omgivelser.

Palissade krever lite vedlikehold, er svært værbestandig og blir bare finere med årene. Derfor passer serien mange ulike miljøer, fra kaféer og restauranter til hager, terrasser og balkonger.

De fargede utgavene har et to-komponents belegg som er motstandsdyktig mot vær og vinn. Du finner mer informasjon under fanen Dokumenter.

Varenr.
PAL6
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder