Se våre siste nyheter

Balcony Bench (120x35)

Hay

Pris fra
kr 3 849,00
Velg varians

‘Balcony’-serien er laget for HAY av designerne Ronan & Erwan Bourullec, den samme duoen som har designet Palissade-kolleksjonen.

Balcony er en serie med elegante utemøbler laget av stål. Stålet er behandlet med en 'primer' og deretter pulverlakkert. Denne overflaten er svært motstandsdyktig mot vær og vind. I typisk HAY-stil kommer alle modellene i en rekke spennende farger.

Kolleksjonen karakteriseres av firkantede former med symmetriske hullmønster. Hullene gir møblene et mykere uttrykk, samt bidrar de til å redusere vekten og øke styrken.

Balcony Bench (120x35)

Benken leveres flatpakket i 3 deler og må monteres. Benken finnes også i en lengre utgave som måler 166x35. Polstret sittepute kan kjøpes separat, se relaterte produkter.

Størrelse: L: 120cm, D: 35cm, H: 46cm
Vekt: 17 kg

For flere detaljer om Balcony Bench og resten av serien, se PDF-dokumenter under fanen 'Dokumenter.'

Vedlikehold: Se PDF-dokument

Varenr.
9439711009000
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder