Se våre siste nyheter

Poster Dry Flowers 50x50
Poster Dry Flowers 50x50
Nyhet

Poster Dry Flowers 50x50

Merke
Poster and Frame
Poster Magnolia
Poster Magnolia
Nyhet

Poster Magnolia

Merke
Poster and Frame

Palissade Low Table Sky Grey

Hay

Pris
kr 6 349,00
3-5 uker leveringstid. Bestill gjerne nå

Palissade Low Table er designet av den franske duoen Ronan og Erwan Bouroullec, og har en enkel firkantet form og korte ben. Det elegante designet forenes av den samme symmetriske geometrien og grafiske formspråket som resten av Palissade-serien, konstruert for å reprodusere den samme visuelle enkelheten som lett kan integreres i et naturlig landskap eller urbane omgivelser.

Det pulverlakkerte stålet er spesielt godt egnet for utendørs bruk, og har en beskyttende utendørs-primer for optimal holdbarhet, som gjør at bordet holder seg fint i lang tid og blir vakrere med årene.

Palissade Low Table er tilgjengelig i utvalgte farger, og er ideelt for terrasser, balkonger, hager og offentlige rom. Også tilgjengelig med galvanisert overflate slik at bordet blir helt vedlikeholdsfritt.

Størrelse: L:86, B:81, H: 38 cm
Materiale: Pulverlakkert stål

Varenr.
AC138-C457-A221
EAN
5710441312390
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder