Se våre siste nyheter

Kort Herbal Botanical XI (A6)
Kort Herbal Botanical XI (A6)
Nyhet

Kort Herbal Botanical XI (A6)

Merke
Poster and Frame

Deck Chair Steamer Teak

Skagerak

Pris
kr 8 995,00
Før
kr 12 595,00
På Lager

Ta sommeravslappingen til et nytt nivå med Steamer Deck Chair fra Skagerak. Inspirert av kurvene til et cruiseskip, har solstolen et rent og lett uttrykk med funksjonalitet og komfort i fokus. Dette nordiske møbelikonet har en integrert fothviler som enkelt kan felles opp når den ikke er i bruk. I tillegg kan hele stolen slås sammen for enkel oppbevaring på vinterhalvåret.

Ettersom stolen er laget av høykvalitets teak, kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot vær og vind, kan du være sikker på at du gjør en investering som varer.

Enten du nyter solen på terrassen, leser en bok i hagen eller tar en lur ved bassenget, vil Steamer Deck Chair være det perfekte valget for å ta det med ro og nyte livet.

Liggepute til stolen kan kjøpes separat.

Størrelse: B: 56, D: 163, H: 100 cm
Setehøyde: 32.5 cm
Vekt: ca. 17 kg
Materiale: 100% FSC-sertifisert Teak
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter

Varenr.
S1550505
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder