Se våre siste nyheter

2 stk | Oppvaskklut Otis Ocean Blue
2 stk | Oppvaskklut Otis Ocean Blue

2 stk | Oppvaskklut Otis Ocean Blue

Merke
Pappelina
1960854_Deck_Chair_Cushion,_White.jpg.jpg

Pute til Steamer Deck Chair

Skagerak

Pris fra
kr 3 395,00
Velg varians

Denne liggeputen er spesiallaget for Steamer Deck Chair fra Skagerak. Toppen av puten er ekstra tykk og festes med to borrelåsstropper som holder puten på plass.

Alle stoffene er svært slitesterke og motstandsdyktige mot vær og vind. I tillegg er de Oeko-Tex-sertifisert, ekstremt farge- og lysbestandige, samt vann- og smussavvisende – til og med motstandsdyktige mot mugg. Overflaten av stoffet minner om et tradisjonelt kanvas-stoff.

Puten tørker eksepsjonelt raskt, selv etter et kraftig regnskyll, da skummet har en åpencellet struktur som lar både vann og luft passere. Skummet gir en behagelig fasthet som forblir den samme år etter år.

Størrelse: L: 175, B: 45, H: 3 cm
Vekt: ca. 1.7 kg
Materiale: Utendørs-tekstil, Quickdry-skum
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter

Merk at stoffet «Papyrus» er et stoff fra Sunbrella. På grunn av naturen til dette resirkulerte stoffet, kan nyansen på puten variere. Det kan dukke opp fargerike tråder i vevingen og slubgarn kan løpe sporadisk gjennom stoffet, noe som gir hvert enkelt stykke et unikt uttrykk og sine helt egne egenskaper.

Varenr.
196085
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder