Se våre siste nyheter

Poster Purple Magnolia 50x70
Poster Purple Magnolia 50x70
Nyhet

Poster Purple Magnolia 50x70

Merke
Poster and Frame

2 stk | Balcony Armchair

Hay

Pris fra
kr 5 798,00
Velg varians

‘Balcony’-serien er laget for HAY av designerne Ronan & Erwan Bourullec, den samme duoen som har designet Palissade-kolleksjonen.

Balcony er en serie med elegante utemøbler laget av stål. Stålet er behandlet med en 'primer' og deretter pulverlakkert. Denne overflaten er svært motstandsdyktig mot vær og vind. I typisk HAY-stil kommer alle modellene i en rekke spennende farger.

Kolleksjonen karakteriseres av firkantede former med symmetriske hullmønster. Hullene gir møblene et mykere uttrykk, samt bidrar de til å redusere vekten og øke styrken.

2 stk | Balcony Armchair

'Balcony Armchair' er en ferdigmontert spisestol med lav vekt som kan stables med opptil 12 stoler i høyden. Det følger med en 'stacking unit' laget av nylon som trengs til dette. Stolene har avrundet rygg for ekstra komfort og polstret sittepute kan kjøpes separat. Stolen kan også fås uten armlene, se relaterte produkter.

Størrelse:
B: 51.5cm, D: 51.5cm, H: 79cm
Setehøyde: 46cm
Setedybde: 41cm
Vekt: 9.5 kg

Obs: Vær forsiktig når du stabler stolene så de ikke skraper mot hverandre. Stabler med stoler skal ikke dras eller flyttes rundt på, vekten kan skade stolbeina.

For flere detaljer om Balcony Armchair og resten av serien, se PDF-dokumenter under 'Dokumenter.'

Vedlikehold: Se PDF-dokument.

Varenr.
9439561009000
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.