Se våre siste nyheter

Totebag Nomad XL
Totebag Nomad XL
Nyhet

Totebag Nomad XL

Merke
Bungalow

Selandia Stol

Skagerak

Pris
kr 6 699,00
3 uker lev.tid. Bestill gjerne nå.

Selandia er den ubestridte klassikeren innen funksjonelle sammenleggbare møbler. Inspirasjonen kommer fra de lette, plassbesparende møblene som ble brukt på de gamle atlanticcruiserne der de enkelt kunne brettes sammen og stues bort når solen gikk ned.

Selandia-serien assosierer vi med sjøluft på sommerhytta, en kjølig bris på balkongen og en uforglemmelig hagefest. Denne spisestolen snakker om nordisk nostalgi, men med fransk aksent. Elegant og komfortabel med buede former og tar nesten ingen plass når den er brettet sammen. Rett og slett godt håndverk.

Du velger selv om du vil la de vakre teak-plankene utvikle en sølvgrå patina over tid, eller vedlikeholder treverket med olje for å beholde den varme gløden. Pute til stolen kan kjøpes separat.

Størrelse: B: 44,5, D: 47,5, H: 85 cm
Setehøyde: 45 cm
Vekt: 6 kg
Materiale: 100% FSC-sertifisert teak
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter

Varenr.
S1400503
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.