Se våre siste nyheter

Vendia Stol

Skagerak

Pris
kr 4 159,00
Før
kr 5 199,00
2 uker lev.tid. Bestill gjerne nå

Oppdag Vendia-serien – skapt med tanke på mindre plasser, men samtidig har den tidløse elegansen til tradisjonelle hagemøbler i et kompakt design perfekt egnet for balkonger, terrasser og små uteplasser. Designet i samarbeid med den anerkjente danske designeren Mogens Holmriis.

Vendia-stolen er det ideelle valget når hver kvadratmeter teller. Med sitt slanke design, omfavner den både komfort og stil. Messingdetaljer tilfører et snev av luksus til dette allsidige møbelet, som enkelt kan foldes sammen og lagres når det ikke er i bruk.


Mål: B:41 D:52,5 H:82,5 / Sittehøyde H:45 cm
Materiale: Teak FSC 100%

 

Om designeren: Mogens Holmriis er en lidenskapelig møbeldesigner med et dypt engasjement for tre. Født i Bjerringbro, Danmark i 1955, har hans kompetanse som møbelsnekker og senere som arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 1985 formet hans unike tilnærming til design. Hans arbeid kombinerer funksjonalitet med tidløs estetikk, og gjenspeiler en dyp forståelse for materialets egenskaper og skjønnhet.

Varenr.
S1600522
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.