Se våre siste nyheter

Putetrekk Olivia 50x50
Putetrekk Olivia 50x50

Putetrekk Olivia 50x50

Merke
A World of Craft

2 stk | Balcony Lounge Chair

Hay

Pris fra
kr 7 398,00
Velg varians

‘Balcony’-serien er laget for HAY av designerne Ronan & Erwan Bourullec, den samme duoen som har designet Palissade-kolleksjonen.

Balcony er en serie med elegante utemøbler laget av stål. Stålet er behandlet med en 'primer' og deretter pulverlakkert. Denne overflaten er svært motstandsdyktig mot vær og vind. I typisk HAY-stil kommer alle modellene i en rekke spennende farger.

Kolleksjonen karakteriseres av firkantede former med symmetriske hullmønster. Hullene gir møblene et mykere uttrykk, samt bidrar de til å redusere vekten og øke styrken.

2 stk | Balcony Lounge Chair

'Balcony Lounge Chair' er en ferdigmontert lounge stol som kan stables med opptil 12 stoler i høyden. Det følger med en 'stacking unit' laget av nylon som trengs til dette. Stolene har avrundet rygg for ekstra komfort og polstret sittepute kan kjøpes separat. Stolen kan også fås med armlene, se relaterte produkter.

Størrelse:
B: 55cm, D: 69.5m, H: 72cm
Setehøyde: 39cm
Setedybde: 52cm
Vekt: 11kg

Obs: Vær forsiktig når du stabler stolene så de ikke skraper mot hverandre. Stabler med stoler skal ikke dras eller flyttes rundt på, vekten kan skade stolbeina.

For flere detaljer om Balcony Lounge Chair og resten av serien, se PDF-dokumenter under 'Dokumenter.'

Vedlikehold: Se PDF-dokument.

Varenr.
9439611009000
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.