Velkommen til vårt univers.

Velkommen til den ultimate plassen for komfort, stil og enestående innredning! Vi er stolte av å være en ledende norsk aktør innenfor interiørdesign, og tilbyr et bredt spekter av produkter som vil forvandle ethvert hjem til en varm og lun oase.

hd_aw23_remisen_78_cw01om oss.jpg

Vi er drevet av en lidenskap for skjønnhet, funksjonalitet og kvalitet. Et hjem skal være et sted der du kan uttrykke din personlige stil og føle deg avslappet. Derfor har vi nøye funnet et utvalg av møbler, belysning, tekstiler og dekorasjon som vil fange din individualitet og skape en atmosfære du vil elske å komme hjem til.
Vårt erfarne team med interiøreksperter står klare til å veilede deg gjennom våre inspirasjonsider og kundekvelder. Enten du ønsker å ominnrede hjemmet ditt eller bare ønsker å oppdatere et enkelt rom, vil vi hjelpe deg med å finne de perfekte løsningene som passer dine behov, smak og budsjett.
Kvalitet er et av våre fremste fokusområder, og derfor samarbeider vi bare med anerkjente produsenter og leverandører som deler vårt ønske om å skape lune hjem. Fra materialvalg til håndverk, streber vi alltid etter å tilby produkter som er laget med omsorg og presisjon. Vi er opptatt av å levere varige og funksjonelle løsninger som vil glede deg i mange år fremover.
Hos oss handler det ikke bare om å tilby flotte produkter. Vi ønsker også å skape en inspirerende og engasjerende opplevelse for deg som er kunde hos oss. Vår nettbutikk er et sted der du kan utforske, la deg inspirere og drømme stort. Vi arrangerer jevnlig arrangementer, kundekvelder og innhold for å dele vår kunnskap og hjelpe deg med å realisere dine ønsker for ditt lune hjem.

Bli med oss på en reise der vi forvandler hus til hjem, og skaper vakre og personlige rom. La oss sammen skape et sted du virkelig elsker å være. Velkommen til oss - der trivsel og funksjonalitet møtes!

5DS_1740.jpg

Hilsen Lisbeth.

Innredning handler om personlig smak vel så mye som trender. Derfor har vi satt sammen et utvalg av belysning, møbler og interiør som du kan omgi deg med og ha glede av i mange år. Vi er stolte av å samarbeide med leverandører som GUBI, &Tradition, HAY, String, Muuto og HEYMAT, Ferm Living, Menu, Fiam, Røros Tweed, Houce Doctor, Madam stoltz, Nordal, Pappelina, The Oak Men og mange flere . Dette er merkenavn som leverer moderne klassikere med en skandinavisk vri; akkurat slik vi liker det.

Vi håper du hygger deg i jakten på produktene som skaper akkurat ditt lune hjem. Lurer du på noe underveis, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her.

Lunehjem.no åpnet som nettbutikk i oktober 2005. Vi var blant de første som åpnet nettbutikk i Norge innenfor interiør. I dag er vi en av de største. Vi har gjennom alle disse årene fått en unik erfaring i hvordan vi skal gi deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. 

  • I 2010 vant vi prisen ÅRETS BESTE NETTBUTIKK! 
  • I 2013 kom vi på 2.plass i kåringen av Norges beste interiørbutikker!
  • I 2015 ble vi nominert til årets Gaselle bedrift
  • I 2016 ble vi på nytt nominert til årets Gaselle bedrift
  • I 2017 ble i nominert til Årets Næringslivsbedrift i Vestfold
  • I 2017 ble vi igjen nominert til årets Gaselle bedrift
  • I 2018 ble vi nominert til Årets Butikk av Tønsberg Sentrum
  • I 2020 omstrukturerte vi bedriften til å drive kun med netthandel
  • I 2021 ble Europris medeier i Lunehjem.no med 67%. Europris er også medeiere av strikkemekka.no, lekekassen.no og designhandel.no

Velkommen til en hyggelig handel hos Lunehjem.no