Tilbake

Se våre siste nyheter

Merke

&tradition

Lager
6-8 uker lev.tid. Bestill gjerne nå
kr 35 389,00
Merke

Pappelina

Lager
Velg varians
kr 965,00
Merke

New-Mags

Lager
På lager
kr 369,00
Merke

Northern

Lager
På lager
kr 490,00
Merke

By Benson

Lager
3 uker leveringstid. Bestill gjerne nå.
kr 2 450,00
Merke

String

Lager
Velg varians
kr 3 075,00
Merke

Rice

Lager
På lager
kr 1 049,00
Merke

HK Living

Lager
På lager
kr 3 990,00
Merke

&tradition

Lager
På lager
kr 19 301,00
Merke

Gubi

Lager
Levering SLUTTEN AV MAI. Bestill gjerne nå
kr 8 999,00
Merke

Ferm Living

Lager
På lager
kr 1 069,00
Merke

Form & Refine

Lager
Velg varians
kr 5 195,00
Merke

String

Lager
På lager
kr 2 626,00
Merke

House Doctor

Lager
På lager
kr 1 599,00
Merke

Ferm Living

Lager
På lager
kr 355,00

Boken Osteria 16

New-Mags

Lager
Utsolgt, kommer ikke inn igjen
Pris
kr 449,00

I 2014 åpnet restauranten Osteria 16 på Vesterbro i København. Stedet ble grunnlagt av kokken Morten Kaltoft og kunstneren Emil Alsbo. Her er ingen snobbete servitører og trykkfoldede servietter, men ærlig, italiensk mat serverte familiestil så hele bordet deler. Osteria 16 er det moderne italienske kjøkkenet hvor alle kan være med. Osteria 16 - Kokebok er Morten Kaltoft og Emil Alsbos første kokebok. Den inneholder 80 enkle og originale italienske retter - delt inn i antipasti, polenta, pasta, risotto, pizza, brød, dessert og klassiske italienske grunnoppskrifter. Utgangspunktet er noen få ingredienser av høy kvalitet og sesongens råvarer.

På kjøkkenet til Osteria 16 kan hver ingrediens smakes. Bokens mange småretter er enkle og upretensiøse, men stilige og smakfulle. Det er mat som er lett å gå til og som snakker til sansene. Morten Kaltoft har tidligere jobbet på restauranten Era Ora med Michelin-stjerne, og hans solide erfaring benektes ikke i de lett tilgjengelige oppskriftene. Boken byr på rettene som gjør restaurantene populære og godt besøkte. Prøv for eksempel råmarinerte hummerhaler med ansjos og chilisaus, linguine med kråkeboller, risotto med radicchio og rødvin eller sitronpai med marengs. Bildene i Osteria 16 - Kokebok er tatt av Emil Alsbo, og viser både retter, restaurant og klassisk italiensk markedsstemning. Resultatet er en kokebok i øyehøyde og en visuell dagbok fra en av Københavns mest suksessrike restauranter de siste årene. Forord av Kristoffer Dahy Ernst, sjefredaktør for Euroman. Språk: dansk Sider 296
Varenr.
SP1025

Gjelder ikke møbler, tepper og stort volum

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

Vi er en 100% norsk butikk!
Ved å handle hos oss støtter du norsk næringsliv.

GRATIS FRAKT over 1000,-*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×