Tilbake

Boken The Noma Guide to Fermation

New-Mags

Lager
Utsolgt, kommer ikke inn igjen
Pris
kr 449,00

Restaurant Noma er fire ganger kåret til verdens beste restaurant - hver tallerken inneholder en form for fermentering, enten det er et sterkt hint av eddik, en salt miso eller den søte intensiteten av svart hvitløk. Gjæring er en av grunnlagene bak Nomas ekstraordinære smaksprofiler. Nå deler Rene Redzepi, kokk og medeier av Noma, og David Zilber, kokken som driver restaurantens anerkjente fermeteringslaboratorium teknikker som aldri før er blitt avslørt for å skape Nomas smaker hjemme. De gjør det med en bok utviklet spesielt for å dele sin kunnskap og teknikker med hjemmekokken. Med mer enn 750 fotografier, trinnvise fremgangsmåter og grundig testet, tar Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation tar leserne langt utover den typiske kimchi og surkål til koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermenter, eddik, garums og svart frukt og grønnsaker. Og - kanskje enda viktigere - det viser hvordan du bruker disse smakene i 100 originale oppskrifter. Fermentering bygger so...

Varenr.
AR1010

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×