Tilbake

Peis uten pipe - Wall 180

Tenderflame

Peis uten pipe -  Wall 180
Varenr.
100170-11
Lagerstatus
Bestillingsvare. 3-4 uker lev.tid.
Pris
kr 6 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Peis uten pipe -  Wall 180
  • Wall 180
  • Wall 180 black

En elegant og lekker peis med en buet front. Tenderflame er et norsk firma og alle produkter er designet i Norge. Wall 180 passer inn i de fleste miljøer enten det er moderne eller tradisjonell design. Dobbel vegg med luftspalte gjør at peisen kan henges på alle typer vegger. Trenger ingen tillatelser. Trenger ikke henge på bærevegg.

Kan henges på alle underlag.

Materiale: Pulverlakkert stål.

Farge på ramme:  sort 

Beskyttelses-glass på begge sider av veken.

Veken i rustfritt stål har livstidsgaranti.

Tank 1,1 liter Brenner ca 3,5 time på en liter drivstoff. Drivstoff får du kjøpt hos oss.

Materiale : Pulverlakkert stål

Slukkelokk medfølger

Vekt 20 kg

Mål B:82 H:59 D:23 cm

TenderFlame/Tenderfuel – hvordan det virker

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det.

Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde.

Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen. “Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken.

Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper. Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen. Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

Tenderfuel/drivstoffet kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller Tenderfuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Relaterte produkter

GRATIS FRAKT over 900,-*

Gjelder ikke møbler, tepper, og stort volum

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×