Tilbake

Boken Famous Bread Bakery

New-Mags

Lager
På lager
Pris
kr 479,00

For matelskere verden over er en tur til Paris ikke komplett uten et besøk i Poilâne. Ina Garten fabler om brødets "ekstraordinære kvalitet." Martha Stewart sier at P i Poilâne står for "perfekt."

For første gang gir Poilâne detaljerte instruksjoner slik at bakere kan reprodusere sine unike surdeigsbrød hjemme, så vel som bakeriets andre elskede brød og kaker.

Den forteller historien om hvordan Apollonia Poilâne, tredjegenerasjons baker og eier, overtok den globale virksomheten i en alder av atten år og styrte den inn i fremtiden som en nybegynner fra Harvard University etter at foreldrene ble drept i et helikopterkrasj.

Utover brød inkluderer Apollonia oppskrifter på bakverk som bakeriets utsøkte, men ujevn terter og smørkaker. I oppskrifter som bruker brød som ingrediens, viser hun hvordan hun kan få mest mulig ut av en brød, fra skorpe til smuldre. I

 enda andre retter utforsker hun kornenes verden: ris, mais, bygg, havre og hirse. Fra soloppgang til solnedgang sporer Poilâne timene i en bakerdag, og blander fortelling, oppskrifter og Apollonias brødfilosofi.

Vekt 1,25 kg

Dekke Innbundet

Størrelse 20,2 x 25,4 cm

Varenr.
AR1025

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×