Tilbake

Boken Great Escapes Yoga

New-Mags

Lager
På lager
Pris
kr 649,00

Ser du etter en ferie som lar deg være avslappet og full av energi? Finn sjelelindrende inspirasjon i denne oppdaterte samlingen med yogarettsteder.

Angelika Taschen viser frem verdens mest utsøkte steder, fra Parmarth Niketan Ashram i Rishikesh, yogaens opprinnelsessted, til Santani, en 48 mål stor tidligere teplantasje på Sri Lanka der lykksalighet oppfyller de høyeste bærekraftige og øko-standardene.

Høydepunkter inkluderer Parmarth Niketan Ashram i Rishikesh - en av de hellige byene i Ganges og et kjent pilegrimsreise der Beatles deltok på Maharishis ashram i 1968; og Santani, en 48 mål stor tidligere teplantasje på Sri Lanka hvor gjenoppbyggende lykke oppfyller de høyeste bærekraftige og øko-standardene.

Italia er ikke bare et reisemål for den kulturelle og kulinariske reisende, men også for den dedikerte yogien: Santa Maria del Sole i Puglia skaper en balanse mellom yoga og den sensuelle italienske livsstilen. Alto Paraíso, som er en skjult perle i høyflyene i Brasil, ligger i en frodig tropisk skog, hjem til noen av verdens mest forskjellige flora og fauna. Esalen Institute i Big Sur er en legendarisk New Age-destinasjon som tilbyr yoga og mye mer, med over 500 åndelige og fysiske verksteder; Kretashala, et av Europas mest populære steder for Vinyasa Yoga, tilbyr autentisk kretisk mat og fantastisk utsikt over den uendelige vidder av det libyske havet; mens Amansalas Bikini Boot Camp i Tulum, Mexico, kombinerer strandliv med yogakurs.

Mål 24x30 /Hardcover

Varenr.
TA1180
EAN
9783836582131

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×