Tilbake

Lykt Cafe Mgo Concrete 18 cm

Tenderflame

Lager
På lager
Pris
kr 829,00
Med TenderFlame Café 18 skaper du lett den hyggelige stemningen. En livlig og dansende flamme skaper liv enten det er på skjenken eller bordet. Underdel i gedigen og fiberbetong og med varmebestandig glass. Brenner i ca. 4 timer på en fylling.. Passer like godt inne som ute.

Materiale: Fiberbetong og med glass.

Veke i rustfritt stål..

Slukkelokk medfølger

Tank: 300 ml

Mål Ø18,3 Høyde: 13,6 cm


Vi anbefaler å bruke en lang lighter for å tenne lykten.

TenderFlame/Tenderfuel – hvordan det virker

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det.

Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde.

Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen. “Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken.

Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper. Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen. Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

Tenderfuel/drivstoffet kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller Tenderfuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Varenr.
200009
EAN
7090037730097

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×