Se våre siste nyheter

Tre Solid Grønn L
Tre Solid Grønn L
Nyhet

Tre Solid Grønn L

Merke
The Oak Men

Stor Engel Vintage

Pris
kr 1 899,00
På Lager

Denne fortryllende dekorasjonen er som et kunstverk fra en annen tid. Med sine utstrakte vinger og fredfulle ansikt, utstråler engelen Vintage en følelse av ro og beskyttelse. Plasser den på en hylle, et sidebord eller et spesielt sted der den kan skinne og bli beundret. Den vil være strålende blikkfang og en påminnelse om skjønnheten i fortiden. Den kan også være et fantastisk tillegg til juledekorasjonene dine. Den vil spre juleglede med sin nostalgiske sjarm.

Du kan velge å ha den med eller uten vinger, avhengig av den estetiske stilen du ønsker å oppnå. Så enten du foretrekker å ha den med vinger for en mer klassisk look, eller uten vinger for en mer minimalistisk stil, kan engelen Vintage tilpasses etter din smak.

Mål: h:72cm

Materiale: polyresin, håndmalt, metall vinger 

Varenr.
FB15S3PT
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.