Se våre siste nyheter

Ullpledd Classic Plum
Ullpledd Classic Plum
Nyhet

Ullpledd Classic Plum

Merke
Elvang
Ullpledd Sailor Grey
Ullpledd Sailor Grey
Nyhet

Ullpledd Sailor Grey

Merke
Elvang

Juleglitter/Lametta Gull 14x76cm

Shishi

Pris
kr 299,00
Utsolgt, kommer ikke inn igjen

Pynt treet med lametta/englehår fra Shishi for en unik og personlig stil. Lyset fra treet reflekteres vakkert fra trådene slik slik at treet får en skikkelig wow-faktor.

Heng et lite antall spredt tilfeldig på treet, eller kjør på med ekstra mange. Du kan også henge glitteret langs grener i en vase eller som pynt på favorittkransen din. Passer perfekt til både klassiske og moderne julekuler.

Juleglitteret finnes i forskjellige farger.

Størrelse: 14 x 76 cm

 

Lametta (også kalt tinsel) er en gammel type metallglitter til juletreet, som skulle etterligne effekten av istapper på treet – og som er den vakrere forgjengeren til plastglitteret som er vanlig i dag. 

Det er noe helt spesielt med det vakre metallglitteret: Lyset reflekteres vakkert, og materialets tyngde gir rettere og mer stabile tråder og mykere bevegelser enn sin etterkommer i plast. Vi er glade for å ha funnet tinsel som er akkurat som det var i gamle dager, slik at vi kan gjenskape de fantastiske albumbildene av magiske juletrær i dekorerte julestuer. Heng et lite antall spredt og tilfeldig på juletreet, eller kjør på med ekstra mange, for et helt spektakulært juletre. Du kan også ha glitteret på en grønn gren i en vase. Vi synes glitteret er ekstra fint i selskap med gamle og antikke julekuler. 

Varenr.
63258
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.