Tilbake

Pasta Trenette

Frantoio Dorazio

Lager
På lager
Pris
kr 79,00
Mancini-familien har gjennom tre generasjoner dyrket korn på den vakre landsbygda i regionen Le Marche. Denne regionen er mer uberørt men like vakker som sin mer velkjente nabo Toscana. Hele produksjonsprosessen fra dyrking til ferdig produkt skjer i disse åkrene, uten noen form for kjemikalier. Pastaen presses i støpte bronseformer som gir en grov overflate og gjør at den binder seg til pasatsaus på en unik måte. Pastaen tørkes deretter sakte i opp til 40 timer ved lave temperaturer slik at smak og næringsstoffer bevares optimalt. Pasta Mancini foretrekkes av flere stjernerestauranter i Italia, blant annet Ristorante Piazza Duomo Alba som har tre Michelinstjerner og er rangert som nummer 16 i verden i 2018.
Varenr.
87pl
EAN
8007138000805

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×