Tilbake

Ocean stol Svart

Mater

Lager
Bestillingsvare. Ca 2 uker lev.tid.
Pris
kr 2 529,00

Ocean kolleksjonen er stoler og bord som er produsert av havavfall (plast). Mater kombinerer innovative løsninger for å hindre forurensning av verdenshavene.

Mater Ocean kolleksjonen er til bruk for hage og uteplassen.

Møblene er reprodusert etter et design som opprinnelig ble utformet i 1955. Serien og ideen er utformet med en av århundrets mest kjente designere, Nanna Ditzel. Ocean av Nanna Ditzel representerer bærekraftig og nyskapende tenkning og ble tildelt Wallpaper * Magazines Design Award tidlig i 2019.

Serien er preget av sin lyse struktur med gjentatte lameller og metallrammer, og testet for utenendørs bruk.

Stolen er designet for demontering, noe som betyr at når en Ocean Chair er på slutten av sitt liv, kan den resirkuleres til en ny produksjons syklus for å skape en ny stol.

Materiale Resirkulert fiskenett og resirkulert hard plast. Stålramme.Pistolmetallfarge.

En Ocean Chair bruker 960g av avfall fra have...

Maters nye Ocean Collection er en del av en ny innovativ forretningsmodell som er i harmoni med "Blue Planet Effect". Produktene er laget ved hjelp av en kombinasjon av havsplastik (primært brukt fisknettet samlet fra den danske vestkysten), PP regenerere (for det meste resirkulert plast fra melketransportsaker) og en dråpe bioplastisk kull, noe som gir stabilitet slik at plast ikke sprekk.

Lansert med FNs globale mål om bærekraftig utvikling, er Ocean Collection håpet om å få en reell innvirkning i bransjen. I dag er vi dypt oppmerksomme på miljøproblemene som planeten står overfor. Hver Ocean Chair bruker 960 gram av plast fra havet (nesten 29 flasker plast).

"Vår planet kjører og aldri før har det vært mer åpenbart at vi må ta tiltak for å beskytte vårt miljø [...] Vi står overfor en global resirkuleringskrise med avfallspapir som fyller havet, blir uforsiktig på land og blåses eller vasket inn i sjøen. Hvis vi kan skape det attraktive, funksjonelle og holdbare, mens du rydder opp etter bivirkninger av vår kollektive forbruker, er det en vinn-vinn. "Henrik Marstrand, konsernsjef og grunnlegger av Mater.

Varenr.
09301

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×