Se våre siste nyheter

Boken The Noma Guide to Fermation

New-Mags

Pris
kr 449,00
På Lager

Restaurant Noma er fire ganger kåret til verdens beste restaurant - hver tallerken inneholder en form for fermentering, enten det er et sterkt hint av eddik, en salt miso eller den søte intensiteten av svart hvitløk. Gjæring er en av grunnlagene bak Nomas ekstraordinære smaksprofiler. Nå deler Rene Redzepi, kokk og medeier av Noma, og David Zilber, kokken som driver restaurantens anerkjente fermeteringslaboratorium teknikker som aldri før er blitt avslørt for å skape Nomas smaker hjemme. De gjør det med en bok utviklet spesielt for å dele sin kunnskap og teknikker med hjemmekokken. Med mer enn 750 fotografier, trinnvise fremgangsmåter og grundig testet, tar Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation tar leserne langt utover den typiske kimchi og surkål til koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermenter, eddik, garums og svart frukt og grønnsaker. Og - kanskje enda viktigere - det viser hvordan du bruker disse smakene i 100 originale oppskrifter. Fermentering bygger so...

Varenr.
AR1010
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder