For matelskere verden over er en tur til Paris ikke komplett uten et besøk i Poilâne. Ina Garten fabler om brødets "ekstraordinære kvalitet." Martha Stewart sier at P i Poilâne står for "perfekt."
For første gang gir Poilâne detaljerte instruksjoner slik at bakere kan reprodusere sine unike surdeigsbrød hjemme, så vel som bakeriets andre elskede brød og kaker.
Den forteller historien om hvordan Apollonia Poilâne, tredjegenerasjons baker og eier, overtok den globale virksomheten i en alder av atten år og styrte den inn i fremtiden som en nybegynner fra Harvard University etter at foreldrene ble drept i et helikopterkrasj.
Utover brød inkluderer Apollonia oppskrifter på bakverk som bakeriets utsøkte, men ujevn terter og smørkaker. I oppskrifter som bruker brød som ingrediens, viser hun hvordan hun kan få mest mulig ut av en brød, fra skorpe til smuldre. I
enda andre retter utforsker hun kornenes verden: ris, mais, bygg, havre og hirse. Fra soloppgang til solnedgang sporer Poilâne timene i en bakerdag, og blander fortelling, oppskrifter og Apollonias brødfilosofi.
Vekt 1,25 kg
Dekke Innbundet
Størrelse 20,2 x 25,4 cm