NOPI: KOKBOKEN inneholder over 120 av de mest populære rettene fra Yotams innovative Soho-baserte restaurant NOPI. Boken er skrevet med NOPI-sjefskokken Ramael Scully, som bringer sin særegne asiatiske vri på Ottolenghi-kjøkkenet.
Enten du er på NOPI-restauranten og vil vite hemmeligheten bak favorittretten din, eller er en Ottolenghi-fan som vil prøve matlaging i restaurantstil, så er dette er en samling oppskrifter som vil inspirere, utfordre og glede. Alle oppskrifter er tilpasset og gjort det mulig for hjemmekokken å gjenskape hjemme. De varierer i sin grad av kompleksitet, så det er noe for alle kokker. Det er retter som langvarige Ottolenghi-fans vil bli kjent med - en forrett aubergine med svart hvitløk, eller den stekte squashen med søte tomater - i tillegg til mange retter som vil tøye hjemmekokken når de produserer noe av restaurantens signaturretter hjemme, for eksempel oksekjøttkroketter eller persisk elsker ris. Med kapitler til forretter og sider, fisk, kjø...