Se våre siste nyheter

-50%
05-001-02 05-001-02_pack_1.jpg

Organisk Olivenolje 250 ml

Made By Mama

Pris
kr 95,00
Før
kr 190,00
Utsolgt, kommer ikke inn igjen

Den helt ferskpressede extra virgin olivenoljen - fra november 2021. Vi ELSKER de gullgrønne dråpene – og derfor er det også en stor glede at årets økologiske extra virgin olivenolje også i år er helt i toppen av kvalitetsskalaen.

Hvis du ikke har prøvd HELT ferskpresset olje før, vil dette bli en fantastisk opplevelsen. Aromaen, den krydrede smaken og mengden antioksidanter er ikke bedre enn i en helt ferskpresset extra virgin olivenolje. Vi er umåtelig stolte av vår extra virgin olivenolje som uten tvil er en av verdens beste olivenoljer.

Det er et resultat av mange års målrettet samarbeid med vår olivenoljespesialist. Under innhøstingen får alle hjelp til å få oliven ned fra trærne og lagt i kasser så de er klare til å komme på olivenmøllen. Noen timer senere har vi det ferdige resultatet - økologisk kaldpresset extra virgin olivenolje av høyeste kvalitet. I denne flasken er det 250 ml.

 

Oljen er laget av 100 % økologisk naturlig dyrkede oliven fra våre åkre i Toscana. Oljen er produsert av variantene Frantoio, Moraiolo og Leccino. Alle oliven høstes for hånd og presses samme dag som de plukkes. Egenskapene til oljen regnes av mange for å være blant de beste i verden.

For en flaske med en halv liter av vår olivenolje, brukes opptil ca 5 kilo oliven. Dette tilsvarer hva et tre gir i gjennomsnitt. Vår olje er produsert uten bruk av tilsetningsstoffer eller kjemikalier.

Dette er ren kjærlighet og godt gammeldags knokefett. I følge reglene kan en ekstra virgin olivenolje maksimalt inneholde 0,8 % frie fettsyrer. Vår olivenolje inneholder kun 0,1 %. Jo mindre syreinnhold, jo bedre olje får du. Lagring: Olje bør generelt oppbevares mørkt og kaldt i kjelleren for å opprettholde sin gode kvalitet. Da beholder den på sin side sine fine egenskaper i minst ett år.

Varenr.
05-001-02
EAN
5714444050105
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder