Se våre siste nyheter

Poster Beyond Horizons
Poster Beyond Horizons
Nyhet

Poster Beyond Horizons

Merke
Poster and Frame
-50%
05-005-01 05-005-01_pack_1.jpg

Organisk Olje Basilikum 100 ml

Made By Mama

Pris
kr 70,00
Før
kr 140,00
Utsolgt, kommer ikke inn igjen

Basilikumoljen er laget av økologiske olivenolje og krydret med eteriske oljer utvunnet fra økologisk basilikum.

Oljen passer godt på brød, tomater, pasta og salat.

Inneholder: 100 ml

Oljen er laget av 100 % økologisk naturlig dyrkede oliven fra våre åkre i Toscana. Oljen er produsert av variantene Frantoio, Moraiolo og Leccino. Alle oliven høstes for hånd og presses samme dag som de plukkes.

Egenskapene til oljen regnes av mange for å være blant de beste i verden. Vår olje er produsert uten bruk av tilsetningsstoffer eller kjemikalier. Dette er ren kjærlighet og godt gammeldags knokefett.

I følge reglene kan en ekstra virgin olivenolje maksimalt inneholde 0,8 % frie fettsyrer. Vår olivenolje inneholder kun 0,1 %. Jo mindre syreinnhold, jo bedre olje får du.

Lagring: Olje bør generelt oppbevares mørkt og kaldt i kjelleren for å opprettholde sin gode kvalitet. Da beholder den på sin side sine fine egenskaper i minst ett år.

Varenr.
05-005-01
EAN
5714444050556
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder