Se våre siste nyheter

-50%
20-002-04 20-002-04_pack_1.jpg

Pasta Pappardelle 500 gr

Made By Mama

Pris
kr 45,00
Før
kr 90,00
Utsolgt, kommer ikke inn igjen
Pappardelle er en av klassikerne i det italienske pastakjøkkenet. Det er en pasta som brukes til  pastasauser som kjøttsaus eller soppsaus.

Pastaen vår produseres i Gragnano, Napoli. Det unike mikroklimaet, som gir riktig mengde sol, vind og fuktighet, gjør Gragnano kjent som det beste stedet i Italia for å produsere pasta.

Pasta di Gragnano er i dag et varemerke og et kvalitetsstempel som sikrer at pastaen er laget av premium hvete fra Gragnano og lavkalsiumvann fra Monti Lattari.

Pastaen må også kuttes med grove bronseformer og tørkes ved lave temperaturer over flere dager. Pastaen er fantastisk til fisk, kjøtt, vilt og grønnsaker – eller au naturel med olivenolje og parmesan

Varenr.
20-002-04
EAN
5714448200452
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder