Tilbake

Dørmatte Sand

Heymat

Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 600,00

Heymat+ er vårt siste tilskudd i sortimentet. Kolleksjonen består av tre ulike tredimensjonale motiver som inspirerer til ro og tilstedeværelse idet man passerer dørstokken.

Mattens luv er laget av 100% resirkulerbart materiale. Utendørs: Heymat+ har en grovere overflate og en enda bedre absorberingsevne.

Mattene er spesielt utviklet for utendørsbruk og passer best i en kombinasjon med en standard Heymat innendørs.

Mål 60x90 / 87x130 cm

Produksjon av Heymat innebærer mange manuelle operasjoner. Mattene kan derfor ha mindre variasjoner i størrelse, farge og utseende.

Utemattene Heymat+ er en matte helt for seg selv. Designet gjør mattene svært dekorative, men estetikken har også sin funksjon. Mønsterets 3D-effekt gir Heymat+ en særlig god skrapeeffekt, som effektivt samler smuss og skitt. Strukturen gjør også at fukt og vann renner ned i rillene slik at matten oppleves tørr, selv når den er fuktig.

Matten har heller ingen kant, og overflødig vann vil enkelt renne ut om matten skulle blir for våt. Og blir matten først våt, tørker den fort.

Mange har nok også opplevd at hjørnene på dørmatter ofte bøyer seg og blir til farlige snublefeller. Det trenger man ikke uroe seg for med Heymat+. Matten har god tyngde og ligger stødig når du trår på den. Baksiden er dessuten i nitrilgummi, ikke PVC, og blir ikke hard og glatt i møte med kulde.

Heymat+ rengjøres enkelt gjennom risting og spyling, og matten kan vaskes i vanlig vaskemaskin etter behov. Matten er cirka 9 mm høy, og går dermed inn under de fleste dører. Luvens tykkelse, og måten den er vevd på, gir en svært slitesterk overflate, som tåler aktiv bruk. Fargene vil holde seg gjennom renhold, daglig bruk og eksponering for sollys.

Med luv i 100 % resirkulert plast er dessuten matten svært miljøvennlig.

Varenr.
hey27
EAN
7090040581372

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder

GRATIS FRAKT over 1000*

Gjelder ikke møbler, tepper og større volum.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×