Se våre siste nyheter

1960224 1960225_Drachmann_Bench_165_Cushion,_Light_Apricot_Green_Stripes.jpg

Pute til Drachmann Benk 165

Skagerak

Pris fra
kr 4 395,00
Velg varians
For å feire Drachmann-benkens 40-årsjubileum har Skagerak oppgradert putene med fargerike striper for å gi den klassiske benken et nytt uttrykk. Drachmann-puter er skreddersydde for å passe til samlingen og svært værbestandige. Møbelstoffene er Oeko-Tex-sertifisert, farge- og lysbestandig, vann- og smussavvisende og til og med muggbestandig. Puten tørker eksepsjonelt raskt, selv etter et kraftig regnskyll, da skummet har en åpen celle struktur som lar vann og luft passere. Skummet gir en fast og behagelig tekstur som forblir den samme år etter år.

UTENDØRS TEKSTIL: Oeko-Tex-sertifisert akrylstoff  brukes til å polstre våre putene. Akrylfiberen er syntetisk, men bomullslignende stoff med funksjoner i verdensklasse for utendørs bruk, noe som gjør det: - Ekstremt farge og lysfast - Vann- og smussavvisende - Fri for skadelige stoffer - Muggbestandig.

Vaskeanvisning : Tørk av stoffet med en godt oppvridd klut. Ved hardere flekker, fjern trekk og maskinvask på 30° C. Hvis trekk ikke er avtagbart, må tekstilet kun vaskes med oppvridd klut.

HURTØRK UTENDØRS SKUM Quickdry Outdoor Foam har en åpen cellestruktur som lar både vann og luft passere fritt. Dette gjør at puten tørker eksepsjonelt raskt – selv etter å ha vært gjennomvåt – med lite eller ingen behov for vedlikehold.

Dessuten gir skummet en fast og behagelig tekstur som forblir den samme år etter år. Vedlikehold: Hvis de utsettes for kraftig regn, anbefaler vi å plassere putene oppreist for rask drenering. Like etter vil puten være tørr og puten kan brukes igjen.

Varenr.
1960224
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, tepper og stort volum

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder