Se våre siste nyheter

Kort The Birds (A7)
Kort The Birds (A7)
Nyhet

Kort The Birds (A7)

Merke
Poster and Frame

Parasoll Messina Lemon/Sand 300x300

Skagerak

Pris
kr 10 745,00
3 uker lev.tid. Bestill gjerne nå

For å feire Drachmann-benkens 40-årsjubileum har Skagerak oppdatert Messina med fargerike striper for å gi et nytt uttrykk til den klassiske parasollen. Beskytt deg mot solen og hold deg kjølig under denne firkantede parasollen og nyt uteplassen til det fulle.

Laget med slitesterke materialer i et klassisk design, vil Messina guide deg komfortabelt gjennom varme sommerdager i mange år fremover. Trekket er ekstremt holdbart og teflonbehandlet, noe som gjør det vann- og smussavvisende. I tillegg har det en UV-beskyttelse på UPF50+, som er den maksimale solbeskyttende vurderingen som kan oppnås for tekstiler. Et system med dobbel trinse gjør det enkelt for alle å slå parasollen inn og ut.

Til denne store parasollen anbefaler vi Parasollfot Capri 50 kg.

Størrelse: B: 300, D: 300, H: 300
Stang: Ø: 4,8 cm
Vekt: 20 kg
Materiale: Lakkert FSC-sertifisert kapur, slitesterkt stoff
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter

Varenr.
1910121
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder