Se våre siste nyheter

Poster Green Ocean
Poster Green Ocean

Poster Green Ocean

Merke
Poster and Frame
Candy Stripe Tote Bag Multi M
Candy Stripe Tote Bag Multi M
Nyhet

Candy Stripe Tote Bag Multi M

Merke
Hay
1960800 1960801 Drachmann Teak Chair Cushion, Ash.jpg

Pute til Drachmann Stol

Skagerak

Pris fra
kr 2 195,00
Velg varians
For å feire Drachmann-benkens 40-årsjubileum har Skagerak oppgradert putene med fargerike striper for å gi den klassiske stolen et nytt uttrykk. Drachmann-puter er skreddersydde for å passe til samlingen og svært værbestandige. Møbelstoffene er Oeko-Tex-sertifisert, farge- og lysbestandig, vann- og smussavvisende og til og med muggbestandig. Puten tørker eksepsjonelt raskt, selv etter et kraftig regnskyll, da skummet har en åpen celle struktur som lar vann og luft passere. Skummet gir en fast og behagelig tekstur som forblir den samme år etter år.

UTENDØRS TEKSTIL: Oeko-Tex-sertifisert akrylstoff brukes til å polstre våre putene. Akrylfiberen er syntetisk, men bomullslignende stoff med funksjoner i verdensklasse for utendørs bruk, noe som gjør det: - Ekstremt farge og lysfast - Vann- og smussavvisende - Fri for skadelige stoffer - Muggbestandig. Vaskeanvisning : Tørk av stoffet med en godt oppvridd klut. Ved hardere flekker, fjern trekk og maskinvask på 30° C. Hvis trekk ikke er avtagbart, må tekstilet kun vaskes med oppvridd klut.

HURTØRK UTENDØRS SKUM Quickdry Outdoor Foam har en åpen cellestruktur som lar både vann og luft passere fritt. Dette gjør at puten tørker eksepsjonelt raskt – selv etter å ha vært gjennomvåt – med lite eller ingen behov for vedlikehold. Dessuten gir skummet en fast og behagelig tekstur som forblir den samme år etter år.

Vedlikehold: Hvis de utsettes for kraftig regn, anbefaler vi å plassere putene oppreist for rask drenering. Like etter vil puten være tørr og puten kan brukes igjen.

Varenr.
1960800
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder