Se våre siste nyheter

Poster Papercut Wheel Desert
Poster Papercut Wheel Desert
Nyhet

Poster Papercut Wheel Desert

Merke
Bungalow
-20%
AA694-A382-AB03_Palissade Middle Leg olive.jpg

Sammenkobling til Palissade Table

Hay

Pris fra
kr 1 959,00
Før
kr 2 449,00
Velg varians

Oppdag den allsidige sammenkoblingsbenet til Palissade brodet - det perfekte tillegget for å optimalisere plassen din! Designet for å forbinde flere bord sammen, gir dette funksjonelle beinprofilen deg muligheten til å utvide overflatearealet etter behov.

Enten du arrangerer et større arrangement eller bare ønsker å maksimere plassen på terrassen eller i hagen din. Med enkel installasjon mellom to bordrammer, sikrer dette midtleddet at bordplatene kobles sikkert sammen, og gir deg ekstra plass til å imøtekomme flere gjester.

Perfekt egnet for offentlige miljøer, institusjoner, restauranter og arrangementer, vil dette sammenkoblingsbenet bidra til å skape et funksjonelt og innbydende miljø der mange mennesker samles for å nyte måltider og sosialt samvær.

Optimaliser plassen og skap en mer praktisk løsning for dine behov. 

Varenr.
hay161
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.