Se våre siste nyheter

Duk Jasmine Indigo 150x250
Duk Jasmine Indigo 150x250
Nyhet

Duk Jasmine Indigo 150x250

Merke
Bungalow
Brett Marmor Forest Brown
Brett Marmor Forest Brown
Nyhet

Brett Marmor Forest Brown

Merke
Au Maison

Klassiker Benk 6 L:146

Grythyttan

Pris fra
kr 17 175,00
Velg varians

Benk 6 fra Grythyttan Stålmøbler er en del av den Klassiker-serien og designet av Örjan Lindqvist allerede på midten av 1950-tallet. Med stål og heltre i designet er benken en funky klassiker med et tidløst design som vil stå seg langt inn i framtiden.

Den populære Klassiker-serien har en spesiell plass i manges hjerter. Hagemøblene springer ut fra den funksjonalistiske bølgen på 1930-tallet, med fokus på design, komfort og funksjonalitet.

Opprinnelig basert på den populære Fåtölj A2-stolen, som allerede ble lansert på Stockholm-utstillingen i 1930, inneholder serien nå også benker, sofaer og bord slik at du kan sette sammen en helhetlig utegruppe.

Laget av galvanisert stål og massiv eik eller teak er møblene laget for å tåle røffe skandinaviske forhold. Alt trevirke kommer fra skog som drives på en forsvarlig måte og hele produksjonen foregår i Grythyttans egne fabrikk i Sverige for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav.

Størrelse: B: 146, D: 59, H: 85 cm
Sittehøyde: 42 cm
Vekt: 28 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Vedlikehold: Se fanen Dokumenter
Design: Örjan Lindqvist

Sittepute kan kjøpes separat.

Varenr.
grythyttan-sofa-6
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.