Se våre siste nyheter

Duk Jasmine Sage 150x250
Duk Jasmine Sage 150x250
Nyhet

Duk Jasmine Sage 150x250

Merke
Bungalow

Louisiane Benk L:150

Fermob

Pris fra
kr 6 900,00
Velg varians

Louisiane benk fra Fermob er en tidløs utendørs benk som har bevart sin popularitet siden den først ble lansert. Den er kjent for sitt klassiske design og har en nostalgisk sjarm som gjør den tiltalende for ulike typer utemiljøer.

Benken er laget av stål og aluminium. Stålet er nøye pulverlakkert for å gi ekstra beskyttelse mot vær og vind. I tillegg er fargen UV-bestandig, noe som betyr at den vil bevare sin fargeintensitet over tid, selv når den utsettes for sterkt sollys.  Kombinasjonen av materialer og overflatebehandling sikrer benken en lang levetid, solid holdbarhet og gjør den egnet for utendørsbruk, enten det er i hagen eller på terrassen.

Med en lengde på 150cm tilbyr Louisiane benken god sitteplass for flere personer. Tilgjengelig i fire forskjellige farger.

Mål: B: 71cm L: 150cm H: 81cm / Sittehøyde: 43cm
Materiale: Stål og aluminium

Varenr.
1000H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.