Se våre siste nyheter

Pledd Stripe Grønn/Creme 130x180
Pledd Stripe Grønn/Creme 130x180
Nyhet

Pledd Stripe Grønn/Creme 130x180

Merke
Au Maison
Putetrekk Laia 50x70
Putetrekk Laia 50x70

Putetrekk Laia 50x70

Merke
A World of Craft
Bill Knaggerekke + Skohylle Svart L
Bill Knaggerekke + Skohylle Svart L
Nyhet

Bill Knaggerekke + Skohylle Svart L

Merke
Maze

Bord Tris Hvit

Fiam

Pris
kr 1 940,00
1-2 uker lev.tid. Bestill gjerne nå

Tris - det perfekte sidebordet! Dette elegante og praktiske bordet kombinerer perfekt balanse med funksjonalitet, og vil være en flott tillegg til din utendørsplass.

Med sin sirkulære topp og solid konstruksjon av stålramme med 22 mm rør, tilbyr Tris både stil og stabilitet. Med en diameter på 55 cm og en høyde på 46 cm, er dette bordet ideelt for å plassere ved siden av din favoritt solseng, stol eller lenestol.

Enten du vil nyte en forfriskende drink, snacks, eller slappe av med en god bok, gir Tris et praktisk og lett tilgjengelig sted for dine behov. Designet og produsert helt i Italia, garanterer Tris håndverksmestring og høy kvalitet i hvert trinn av produksjonen.

Tilgjengelig i ulike farger, Tris gir deg muligheten til å matche din personlige stil og utendørsdekor. Opplev den perfekte kombinasjonen av skjønnhet og funksjonalitet med Tris - det ultimate italienske designet for din utendørsopplevelse.

 

Materiale; Aluminium. 
Mål: Høyde: 46 cm Diameter: 55 cm 
Vekt: 3,3 kg

Varenr.
322BS
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.