Den bestselgende forfatteren av "Dumplings and Noodles" presenterer nå "Bowls & Broths," en fersk samling oppskrifter basert på buljong. Disse oppskriftene vil lære deg hvordan du krydrer, bygger lag og skaper allsidige og spennende retter. Pippa Middlehurst (også kjent som @Pippy Eats) deler historien om å bygge en skål fra bunnen av, med krydder og saus, sprø elementer og friske urter, aromatiske ingredienser og toppings. Hun tilbyr tilgjengelige oppskrifter som bruker disse grunnleggende elementene for å maksimere ingrediensenes kraft, tekstur og smak.
Boken inneholder en rekke fristende oppskrifter som du vil ønske å lage om og om igjen. Den inkluderer kapitler om dumplings, nudler, gryteretter, ris og til og med søte retter. Alle oppskriftene egner seg perfekt for å prøve hjemme når du ønsker å skape en overdådig helgemåltid, og for raske og enkle hverdagsmiddager finner du nyttige tips for porsjonslaging og frysing.
Med vakre bilder og nyttige trinn-for-trinn forklaringer, er denne boken et must for nybegynnere som er interessert i de grunnleggende prinsippene, og for mer erfarne kokker som er nysgjerrige på ulike teknikker og smakskombinasjoner. Enten du har lyst på Ramen med håndtrukkede nudler eller Miso-kylling i en leirkrukke med ris, vil Pippas livlige oppskrifter garantert tilfredsstille alle smaksløker.
Hard-cover
176 sider
Tekst: Engelsk
Størrelse: 19,5 × 2,1 × 25,5 cm