Café Cecilia Cookbook – En hyllest til mat, minner og sesongbasert hverdagslykke
Opplev den varme og smakfulle atmosfæren fra Øst-Londons mest elskede nabolagsrestaurant – Café Cecilia – i denne vakre debutkokeboken fra den irske kokken Max Rocha. Inspirert av sin mor Odette, irske tradisjoner og det som er i sesong, deler Max 100 oppskrifter som favner alt fra frokost til middag.
Blant rettene finner du signaturer som Guinnessbrød og Sage & Anchovy Fritti, samt sesongbaserte herligheter som pocherte greengage-plommer med yoghurt og granola og artisjokk med solsikkefrø-tahini. Boken byr også på supper, salater, brød, kaker, kombucha og et bredt spekter av fisk-, kjøtt- og grønnsaksretter.
Med forord av den prisbelønte matforfatteren Diana Henry og vakre bilder fra restauranten og dens omgivelser, er dette en bok som oser av varme, fellesskap og lidenskap for enkel, ærlig mat.
Forfatter: Max Rocha
Språk: Engelsk
Omslag: Innbundet (hardcover)
Sider: 256
Størrelse: 21 × 3 × 28 cm