Layered

Layered er et svensk interiørmerke som kombinerer modig, moderne design med genuint håndverk og bærekraftige materialer. De tilbyr en ny tilnærming til klassisk minimalisme, inspirert av samtidige kunstformer. Skandinavisk eleganse som blir lagt merke til.

Etablert i 2015 og basert i Stockholm, har Layered blitt et av Skandinavias mest omtalte interiørdesignmerker, anerkjent av Elle Deco, New York Times, Elle og Vogue. Produktene er laget av 100 % naturlige eller resirkulerte materialer, er designet for å vare lenge med minimalt miljøavtrykk. De jobber mot bruk av 100 % fornybar energi, fullstendig bærekraftig emballasje og lavkarbontransporter.

Grunnlegger og creative director Malin Glemme, med bakgrunn fra moteverdenen, utforsker samspillet mellom kunst, mote og interiørdesign. Layered samarbeider med samtidskunstnere og designere som Bella Rune, Åsa Jungelius og Lotta Agaton for å skyve grensene for kreativt design. Layered begynte med Malins ønske om et bærekraftig, håndvevd teppe av høy kvalitet. Etter stor etterspørsel, startet hun Layered – et merke som nå er kjent for sin innovative og bærekraftige tilnærming til interiørdesign. 

Filter

Lagre Nullstill
}