Watt & Veke

Watt & Veke ble grunnlagt i 1998 med en tydelig visjon - å gjøre hverdagen lysere ved hjelp av lamper som gir mer enn bare belysning.

De har lang erfaring med å skape stemningsfulle miljøer ved hjelp av belysning som en del av interiøret. Deres lamper har sin egen identitet og formidler noe til deg som person - enten du er en tilhenger av Watt & Vekes tidløse klassikere eller våre trendy statementprodukter. For Watt & Veke er design like viktig som lyskvalitet, og det er samspillet mellom disse to elementene som skaper magi.
Så hvordan blir strålende ideer til strålende design? De finner inspirasjon gjennom reiser, trender og impulser fra alle hjørner av verden - men med hjertet forankret i skandinavisk enkelhet, og med din opplevelse i fokus.
For det viktigste elementet i deres visjon er fortsatt deg. En lampe blir først magisk når den møter deg og ditt hjem - der hverdagen blir litt lysere.

Og når det gjelder julestjerner, er vi stolte av å kunne presentere den klassiske Oslo-stjernen, vår ubestridte bestselger som har funnet veien til utallige julehjem. Det siste tilskuddet i julestjernefamilie er Martha, som vil ta pusten fra deg. Martha er et mesterverk i seg selv.

Filter

Lagre Nullstill
Lyspære til Julestjerne E14
Lyspære til Julestjerne E14

Lyspære til Julestjerne E14

Merke
Watt & Veke
}