Se våre siste nyheter

Spisebrikke Lavender Check
Spisebrikke Lavender Check
Nyhet

Spisebrikke Lavender Check

Merke
Rice

Drachmann Bord 86x86

Skagerak

Pris
kr 10 895,00
2 uker lev.tid. Bestill gjerne nå

Drachmann serien ble lansert i 1982, og er Skageraks lengstlevende hagemøbelserie – og den er fortsatt sterk. Inspirert av den danske poeten og maleren Holger Drachmann. Designet er tidløst og har en balanse mellom nordisk nostalgi og moderne enkelhet.  Holdbar i all slags vær, bordet eldes med ynde og får en sølvgrå patina.

Plass til 4 stoler rundt bordet.

Materiale: Teak FSC 100 %

Mål: Diamater 86 cm , høyde 74 cm

Vekt: 22,25 kg

Teak er en tung, hard og solid tresort. Det høye innholdet av naturlige oljer gjør den svært motstandsdyktig og den er derfor et godt valg for utemøbler.

Rengjøring: Gjør en generell rengjøring ved behov med et passende trerensemiddel og myk børste. Skyll etterpå med vann og la det tørke i 24 timer. Merk: Tørk av bord, benker og stoler etter bruk med en tørr klut.

Vedlikehold: Ettersom treverket er ubehandlet, vil overflaten patinere over tid og etter hvert bli vakkert sølvgrå. Hvis du ønsker å bevare eller intensivere den originale honninggyldne fargen, bruk en passende møbelolje med jevne mellomrom.

Treverket er motstandsdyktig mot vind og vær med eller uten behandling på grunn av det høye innholdet av naturlige oljer. Vinterlagring: Produktet er motstandsdyktig mot all slags vær, hele året. Men hvis mulig anbefaler vi å oppbevare møblene i et uoppvarmet rom i vintermånedene.

Husk å stramme skruene igjen en gang i blant.

Varenr.
S1042010
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Gjelder ikke møbler, tepper og stort volum

Ordrer pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Etablert i 2005

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder