Se våre siste nyheter

Kjøkkenhåndkle White/Blue
Kjøkkenhåndkle White/Blue
Nyhet

Kjøkkenhåndkle White/Blue

Merke
Lexington
Totebag Nomad XL
Totebag Nomad XL
Nyhet

Totebag Nomad XL

Merke
Bungalow
Madrass Milan Desert 55x155
Madrass Milan Desert 55x155
Nyhet

Madrass Milan Desert 55x155

Merke
Bungalow
Weekend Bag Rimini Coral
Weekend Bag Rimini Coral
Nyhet

Weekend Bag Rimini Coral

Merke
Bungalow

Bryggeribord L:110

Grythyttan

Pris fra
kr 6 739,00
Velg varians

Utforsk mulighetene for hyggelige sammenkomster med Grythyttans rektangulære bord fra Bryggeriserien. Dette allsidige bordet er perfekt for å imøtekomme litt flere gjester og er ideelt sammen med for eksempel en Bryggerisofa og to Bryggeristoler, slik at sittegruppen kan romme fire personer eller flere.

Bordet er konstruert med et varmgalvanisert stativ som støtter det slitesterke trebordet. Takket være sin sammenleggbare design er det enkelt å oppbevare når det ikke er i bruk. Understellet er holdbart og varmgalvanisert, mens bordplaten kommer i flere utgaver; ubehandlet teak, oljet eik og hvitlakkert eik.

Med Grythyttans Bryggeribord kan du skape en sjarmerende og innbydende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen, og være klar til å ønske gjester velkommen til minneverdige øyeblikk under åpen himmel.

​​​

Uansett om du foretrekker den rustikke sjarmen til ubehandlet teak, den elegante glansen av oljet eik eller den friske looken av hvitlakkert eik, vil Bryggeribordene legge til et snev av stil og funksjonalitet til din uteplass.

Bryggeri Serien
-Bryggeriserien er inspirert av ølkafe-kulturen på slutten av 1800-tallet. Stolene og bordene er konstruert for å gi komfort og stabilitet, selv når kvelden blir lang og avslappet. Denne stabiliteten oppnås takket være de varmgalvaniserte stativene som står i hagen år etter år.
 
 
Størrelse: 110x70 cm, H 72 cm
Vekt: ca 15 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål og massiv eik eller teak
Renhold: Ubehandlede og oljede tredetaljer bør vaskes jevnlig med såpe, vann og en svamp eller klut. Bruk en kraftig svamp ved behov på tredetaljene. Skyll av med vann. Detaljer i furu og eik bør oljes når overflaten kjennes tørr, for å opprettholde formstabiliteten og unngå sprekker. Teak er naturlig fet og klarer seg fint uten innoljing. Lakkerte tredetaljer tåler flere sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Varenr.
10252H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.