Se våre siste nyheter

Totebag Savannah XL
Totebag Savannah XL
Nyhet

Totebag Savannah XL

Merke
Bungalow

Luxembourg Bord 207x100

Fermob

Pris fra
kr 16 695,00
Velg varians

Luxembourg hagebordet på 207 x 100 cm - det perfekte midtpunktet for store samlinger og hyggelige sammenkomster i sommersolen! Med nok plass til å sitte 8-10 personer, er dette bordet ideelt for alt fra avslappede frokoster til overdådige middager med familie og venner. Det er romslig, solid og likevel overraskende lett å flytte rundt, noe som gjør det til et allsidig valg for ethvert utendørsarrangement.

Dette aluminiumsbordet imponerer ikke bare med sin funksjonalitet, men også med sitt stilige design. Tilgjengelig i et utvalg forskjellige farger, kan du enkelt finne den perfekte matchen for din utendørsinnredning. Med sin ultra-resistente konstruksjon er dette bordet bygget for å vare gjennom sesong etter sesong med bruk.

Mål: L: 207 x D: 100 x H 74 cm 
Materiale: pulverlakkert aluminium. Levers flatpakket. 
Vekt: 21,4 kg , 

Den legendariske Luxembourg serien, opprinnelig skapt for de majestetiske Luxembourg-hagene i hjertet av Paris. Serien har blitt et ikon innen fransk design og en stolt representasjon av fransk kultur! Luxembourg er en enestående kolleksjon laget av aluminium, kjennetegnet av letthet, livsglede og sosialt samvær.

I 2004 utfordret Fermob den talentfulle designeren Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg serien, som først ble skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Resultatet var en hel kolleksjon møbler med de samme karakteristiske linjene og formene, som smelter sammen lettheten og styrken til aluminium med den bøyde setets komfort.

Luxembourg har siden blitt synonymt med førsteklasses aluminiums utemøbler, og det tilbyr en perfekt balanse mellom funksjonalitet og eleganse. Tilgjengelig i alle 24 nyanser av Fermobs fargekart, gir Luxembourg-serien deg muligheten til å skape et utendørsområde som er både praktisk og estetisk tiltalende. Gjør hagen din til et vakkert fristed for avslapning og underholdning med Luxembourg fra Fermob!
 
 
 
 

Varenr.
4132H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.