Se våre siste nyheter

Putetrekk Artichoke Green/Grey 50x50
Putetrekk Artichoke Green/Grey 50x50
Nyhet

Putetrekk Artichoke Green/Grey 50x50

Merke
A World of Craft
Putetrekk Emanuela 50x50
Putetrekk Emanuela 50x50
Nyhet

Putetrekk Emanuela 50x50

Merke
A World of Craft
Balkongkasse Cream
Balkongkasse Cream
Nyhet

Balkongkasse Cream

Merke
Madam Stoltz
Putetrekk Blanco 50x50
Putetrekk Blanco 50x50
Nyhet

Putetrekk Blanco 50x50

Merke
A World of Craft

Ocean bord Green L:70

Mater

Pris
kr 5 500,00
Før
kr 6 875,00
På Lager

Velkommen til det fremtidsrettede bordet fra Ocean-kolleksjonen - hvor bærekraft møter estetikk på en unik måte! Mater sitt innovative design tar resirkulering til nye høyder ved å bruke resirkulert havavfall og hardplast til et praktfullt bord som både skaper en samtale og en positiv innvirkning på miljøet.

Dette bordet er ikke bare et møbel, det er et statement om din forpliktelse til en grønnere fremtid. Med sitt moderne utseende og smidige konstruksjon, tar det bærekraftig design til nye høyder. Tenk deg å ha et møbelstykke som ikke bare utstråler skjønnhet, men også bærer med seg historien om forvandlingen fra havets avfall til et funksjonelt møbel.

Velg Ocean-bordet for å legge til et snev av eksklusivitet og miljøvennlig luksus i din uteplass. Bli en del av bevegelsen mot en mer bærekraftig fremtid - ett bord av gangen.

Ocean-serien er en omdiktet utendørsserie, opprinnelig designet i 1955 av Jørgen og Nanna Ditzel. Designet ble først gjenutgitt i 2019 i et nytt materiale ved bruk av resirkulert havavfall for å produsere de karakteristiske spaltene i designet. Ocean-serien er designet for demontering, noe som betyr at designet tillater at hver komponent i sin reneste form kan resirkuleres til nye produksjonskretser. Holdbar for både privat og offentlig bruk.
 
Materiale: Spalter laget av havavfall blandet med resirkulert hardplast. Ett bord inneholder mellom 2,46 kg og 1,94 kg av avfallsmaterialer. Stålrør, 20% resirkulert stål
Mål: B: 70 cm D: 70 cm H: 74 cm
Vekt: 9,1 kg
Farge: Grønn
Vedlikehold: Vaskes med en fuktig klut
Annen info: Kommer flatpakket

Varenr.
09314
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.