Se våre siste nyheter

Poster White Flowers A4
Poster White Flowers A4
Nyhet

Poster White Flowers A4

Merke
Poster and Frame
Putetrekk Laia 50x70
Putetrekk Laia 50x70

Putetrekk Laia 50x70

Merke
A World of Craft

High Tech Stol

Grythyttan

Pris
kr 2 094,00
Før
kr 2 464,00
På Lager

Utforsk den ikoniske stilen til Nisse Strinnings moderne klassiker fra 1984 – en flott stol fra Grythyttan med ett nett og moderne design. Utformet med fjærstål av høyeste kvalitet, gir denne stolen den perfekte balansen mellom styrke og fleksibilitet.

Ikke bare begrenset til utendørs bruk, denne allsidige stolen kan også settes på gulvbeskyttelse, som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert innendørsinteriør. Enten det er i stuen, spisestuen eller kontoret, vil denne stolen løfte atmosfæren og legge til et snev av moderne eleganse.

Invester i kvalitet og stil med Grythyttan sin moderne klassiker. La deg omfavne av komforten og glede deg over den subtile luksusen som denne stolen bringer til enhver setting. Oppdag hvorfor denne stolen har blitt en favoritt blant designentusiaster over hele verden, og la den berike ditt hjem med sitt tidløse design og uovertrufne kvalitet.

Størrelse: B: 39 cm D: 52 cm H: 76 cm SH: 43,5 cm
Vekt: 7,5 kg
Materiale: Varmgalvanisert stål
Annen info: Kan stables
Vedlikehold: High Tech-serien tåler mange sesonger utendørs, og bør vaskes regelmessig med såpe, vann og en svamp eller klut. Ikke bruk løsemidler eller vaskemidler som inneholder slipemidler på lakkerte overflater.

Om serien

High Tech-serien bygger på Nisse Strinnings futuristiske stolklassiker fra 1984. Serien er et populært innslag i hager og på terrasser, og har den senere tiden også flyttet innendørs der de trives godt som inne-møbler.

Varenr.
10601
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.