Se våre siste nyheter

Poster Blue Checker Cloth 30x40 cm
Poster Blue Checker Cloth 30x40 cm
Nyhet

Poster Blue Checker Cloth 30x40 cm

Merke
Poster and Frame
Putetrekk Tivoli Green/Pink 30x50
Putetrekk Tivoli Green/Pink 30x50
Nyhet

Putetrekk Tivoli Green/Pink 30x50

Merke
A World of Craft

LEVEL 2 Chaiselong

Houe

Pris fra
kr 20 988,00
Velg varians

Gjør deg klar til å omfavne avslapning og stil i ditt utendørsområde med LEVEL modulære sofa! Designet med komfort og funksjonalitet i tankene, gir disse modulene deg muligheten til å skape din egen drømmeuteplass.

Med sitt modulære design kan du tilpasse sofaen etter dine behov og ønsker, enten du ønsker en klassisk chaiselong alene, en romslig hjørnesofa eller en luksuriøs loungesone. Velg blant et utvalg av levende farger som passer din personlige stil og utendørsdekor, og gi din uteplass et løft med en sofa som skiller seg ut.

LEVEL chaiselong er spesielt designet for utendørsbruk, noe som betyr at den er bygget for å tåle elementene. Den slitesterke konstruksjonen og værbestandige materialene sikrer langvarig komfort og glede år etter år.

Enten du nyter en bok i solen eller under stjernene, inviterer LEVEL modulære chaiselong deg til å slappe av og nyte utendørslivet på sitt beste.

Dette er hvit aluminium ramme, vi har den også i mørk grå ramme.

Materiale: Aluminium ramme i UV-beskyttende pulverlakk, Sunbrella Heritage stoff (OEKO-TEX® og GREEN-GUARD sertifisert for utendørsbruk)
Vekt: 17,7 kg
Mål: B: 81 cm D: 139 cm H: 68,5 cm SH: 38 cm 
Vedlikehold: Tørk av, putene er vann og flekkbestandig. Se dokumenter for mer informasjon.
Annen info: Se dokumenter

Varenr.
22209-H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.