Se våre siste nyheter

Totebag Nomad XL
Totebag Nomad XL
Nyhet

Totebag Nomad XL

Merke
Bungalow
Poster Purple Magnolia 50x70
Poster Purple Magnolia 50x70
Nyhet

Poster Purple Magnolia 50x70

Merke
Poster and Frame

Level 2 Lounge Stol

Houe

Pris fra
kr 17 988,00
Velg varians

Sett sammen din egen Lounge utendørssofa. Level 2 Lounge stol kan både brukes alene eller sett sammen flere Level 2 moduler til en større sofagruppe.
Designet med komfort og funksjonalitet i tankene, gir disse modulene deg muligheten til å skape din egen drømmeuteplass.

Med sitt modulære design kan du tilpasse sofaen etter dine behov og ønsker, enten du ønsker å bruke den alene eller som en romslig hjørnesofa eller en luksuriøs loungesone. Velg blant et utvalg av farger som passer din personlige stil og utendørsdekor, og gi din uteplass et løft med en sofa som skiller seg ut.

LEVEL lounge sofa er spesielt designet for utendørsbruk, noe som betyr at den er bygget for å tåle både regn og sol. Den slitesterke konstruksjonen og værbestandige materialene sikrer langvarig komfort og glede år etter år.

Dette er hvit aluminium ramme, vi har den også i mørk grå ramme.

Materiale: Aluminium ramme i UV-beskyttende pulverlakk, Sunbrella Heritage stoff (OEKO-TEX® og GREEN-GUARD sertifisert for utendørsbruk)
Vekt: 13,2 kg
Mål: B: 81 cm D: 92,5 cm H: 68,5 cm SH: 38 cm 
Vedlikehold: Tørk av, putene er vann og flekkbestandig. Se dokumenter for mer informasjon.
Annen info: Se dokumenter

Varenr.
22205-H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.