Se våre siste nyheter

Putetrekk Anna Lilla 50x90
Putetrekk Anna Lilla 50x90
Nyhet

Putetrekk Anna Lilla 50x90

Merke
Au Maison

Parasoll Flourish

HK Living

Pris
kr 8 895,00
På Lager

Beskytt deg mot solens skarpe stråler med stil med denne kule parasollen fra HK Living. Dette er ikke bare en vanlig parasoll; den vil fremstå som elegant i ethvert uterom, som kombinerer funksjonalitet med moderne design.

Parasollen er et godt valg for deg verdsetter både estetikk og kvalitet. Parasollen er laget av slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk og som gir beskyttelse mot solen.

Enten du vil nyte en avslappende dag ved bassenget, grillfest med venner eller bare slappe av på terrassen, vil denne parasollen gi deg den skyggen og komforten du trenger.

Med en enkel og praktisk design er det enkelt å sette opp og justere parasollen etter behov. Den er også enkel å lagre når den ikke er i bruk, slik at den ikke tar opp unødvendig plass.

Invester i komfort, stil og beskyttelse med HK Living's parasoll, og gjør utendørsopplevelsen din enda bedre!

Inkludert oppbevaringspose
Mål:270x270x H:245 cm
Vekt: 11,5 kg
Materiale: bøketre, harpiks, polyester

Varenr.
MOU5023
EAN
8718921063449
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.