Se våre siste nyheter

Kjøkkenhåndkle White/Blue
Kjøkkenhåndkle White/Blue
Nyhet

Kjøkkenhåndkle White/Blue

Merke
Lexington

Luxembourg 2/3 Seter Benk

Fermob

Pris fra
kr 7 195,00
Velg varians

Frédéric Sofia har skapt en leken og fargerik nyfortolkning av den klassiske skolebenken for Fermob: Den er lettere og mer moderne enn noensinne, samtidig som den beholder all sin tidløse sjarm. Luxembourg-benken, med sine tre romslige seter, er den perfekte følgesvenn ved middagsbordet for impulsive utendørsmåltider.
Den behagelige, bøyde ryggstøtten og setet av lameller gjør benken ideell for å nyte utendørslivet i komfort. Den er også fullpakket med tekniske kvaliteter. Med sin lette, stablebare design og dempende pads er den enkel å flytte rundt og lagre bort. Aluminiumsstrukturen og UV-bestandig maling sikrer at den tåler selv de tøffeste værforholdene.

Mål: L: 118 x D: 56 x H: 86 cm Sete høyde 48 cm 
Materiale: pulverlakkert aluminium 
Vekt: 10,3 kg 

Den legendariske Luxembourg serien, opprinnelig skapt for de majestetiske Luxembourg-hagene i hjertet av Paris. Serien har blitt et ikon innen fransk design og en stolt representasjon av fransk kultur! Luxembourg er en enestående kolleksjon laget av aluminium, kjennetegnet av letthet, livsglede og sosialt samvær.

I 2004 utfordret Fermob den talentfulle designeren Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg serien, som først ble skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Resultatet var en hel kolleksjon møbler med de samme karakteristiske linjene og formene, som smelter sammen lettheten og styrken til aluminium med den bøyde setets komfort.

Luxembourg har siden blitt synonymt med førsteklasses aluminiums utemøbler, og det tilbyr en perfekt balanse mellom funksjonalitet og eleganse. Tilgjengelig i alle 24 nyanser av Fermobs fargekart, gir Luxembourg-serien deg muligheten til å skape et utendørsområde som er både praktisk og estetisk tiltalende. Gjør hagen din til et vakkert fristed for avslapning og underholdning med Luxembourg fra Fermob!

Mål: 

Varenr.
4115H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.