Se våre siste nyheter

Brett Marmor Forest Brown
Brett Marmor Forest Brown
Nyhet

Brett Marmor Forest Brown

Merke
Au Maison

Luxembourg Stol

Fermob

Pris fra
kr 3 195,00
Velg varians

I 2004 utfordret Fermob Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg-hagestolene, opprinnelig skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Disse stolene er fremdeles en del av Fermobs produksjon i dag, og pryder offentlige hager i de store byene. Resultatet ble den berømte Luxembourg-stolen med de samme karakteristiske linjene og formene som originalen, kombinert med moderne materialer og teknikker.


Denne stolens ergonomiske design og stabile ramme gjør den til en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Med sin lette aluminiumsramme og komfortable, bøyde setelister, er Luxembourg-stolen ideell for både innendørs og utendørs bruk. 

Stolene kan stable med opptil 10 i høyden 

Mål:H: 88x B: 52 x D 57 , Sittehøyde 49 cm 
Materiale: Pulverlakkert aluminium 
Vekt: 3,8 kg 

Den legendariske Luxembourg serien, opprinnelig skapt for de majestetiske Luxembourg-hagene i hjertet av Paris. Serien har blitt et ikon innen fransk design og en stolt representasjon av fransk kultur! Luxembourg er en enestående kolleksjon laget av aluminium, kjennetegnet av letthet, livsglede og sosialt samvær.

I 2004 utfordret Fermob den talentfulle designeren Frédéric Sofia til å gi nytt liv til de ikoniske Luxembourg serien, som først ble skapt i 1923 i verkstedene til Paris' parkavdeling. Resultatet var en hel kolleksjon møbler med de samme karakteristiske linjene og formene, som smelter sammen lettheten og styrken til aluminium med den bøyde setets komfort.

Luxembourg har siden blitt synonymt med førsteklasses aluminiums utemøbler, og det tilbyr en perfekt balanse mellom funksjonalitet og eleganse. Tilgjengelig i alle 24 nyanser av Fermobs fargekart, gir Luxembourg-serien deg muligheten til å skape et utendørsområde som er både praktisk og estetisk tiltalende. Gjør hagen din til et vakkert fristed for avslapning og underholdning med Luxembourg fra Fermob!

Varenr.
4101H
ANMELDELSER
ANMELDELSER

Ekstra frakt på møbler, hyllesystemer og stort volum.

Ordren din pakkes og sendes dagen etter vi har mottatt din ordre. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt.

Din interiørbutikk på nett siden 2005. Hos oss finner du alt du trenger for å skape et lunt og personlig hjem. Uansett om du skal innrede smått eller stort, klassisk eller moderne, er lunehjem.no stedet å bli inspirert og gjøre en trygg handel. Gjennom mange år i bransjen har vi skapt et unikt univers som gjør det enkelt, raskt og morsomt å handle interiør på nett.

Vi tilbyr et nøye spennende utvalg av unike interiørprodukter som ikke er lett tilgjengelige andre steder.